Mörrum River Lodge

Mörrum River Lodge är nästan en sevärdhet i sig, det är åtminstone en unik plats rik på svensk historia. Mörrum River Lodge var från början ett rökeri och gjordes om till River Lodge år 1985, dessutom har hela komplexet nyligen genomgått en omfattande renovation. När man har byggt om och renoverat de gamla lokalerna ham man varit noggrann med att bevara så mycket av den gamla charmen som möjligt. När man besöker Mörrum River Lodge så är känslan av att man befinner sig i en historisk byggnad påtaglig.

Lodgen har 12 dubbelrum och 5 enkelrum, alla utrustade med bekväma, luxuösa möbler.

Vakna till ljudet av den porlande ån

Den som väljer att bo i Mörrum River Lodge får vakna upp varje morgon till ljudet av vattnet från ån strax utanför. Man sover i sköna lyxsängar och kan njuta av allt som Mörrumsån har att erbjuda. Bättre plats att ha som bas när man ska ge sig ut på laxfiske i denna del av världen än Mörrum River Lodge finns inte.

Att ta sig till Mörrum River Lodge

Till Mörrum kommer man med tåg eller flyg, om man inte kör bil förstås. Från Stockholm kan man ta flyget till Ronneby som ligger en halvtimme från Mörrum Lodge. Kommer man från Köpenhamn eller Malmö kan man ta tåg.

Priset för en vistelse i Mörrum River Lodge varierar men börjar på 990SEK per rum och natt. Frukost ingår.

Underbar utsikt och god mat

Det serveras vällagad mat för den som vill äta här, frukosten och middagen intas med fördel på terrassen om dagen är behaglig. Utsikten från terrassen är hänförande och ger god stimuli inför fisketuren.

Kort om Lodgen

Antal rum: 12 dubbelrum, 4 enkelrum och 2 sviter

Hitta hit: Tåg till Mörrum från Malmö/Köpenhamn. Flyg Stockholm - Ronneby, 30 minuter från lodgen.

Bokningar: info@morrumriverlodge.se eller tel +46 454-503 30

Priser: Fr 1090 SEK per rum inkl frukost.

Byggnadsår: 1895

Renoveringsår: 2013/2014